La ceas aniversar… (I)

2 oct. 2020 Diverse

Anul acesta în luna septembrie 2020, Clinica Memento Med a împlinit 15 ani de existență în lumea medicală și pe piață.

În acest moment putem face un bilanț al realizărilor, dar și al momentelor mai grele din evoluția noastră.

Am început cu un punct de lucru, cu doi medici și o asistentă. Întotdeauna am căutat să punem accent pe calitatea actului medical, dar și uman, și de aceea ne mândrim că am avut colaboratori, multe somități din domeniul medical: Dr. Mihai Alaicescu, Dr. Secil Omer, Dr. Ioana Gongu, Dr. Ionescu Madalina Dumitra, Dr. Stanciu Geraldine, Dr. Cinaru Liliana și mulți alții, cărora le mulțumim cu recunoștință pentru colaborarea cu noi.

Am crescut încet, cu pași mici, dar siguri, și cu dorința primordială de a face mult bine semenilor noștri.

Ulterior a apărut si ideea de afacere. Era necesar pentru bunul mers al lucrurilor, și iată că de cinci ani, am obținut locul I in Top Afaceri pe Sectorul IV la codurile noastre CAEN.

De 15 ani suntem avizați cu Certificatul ISO al calității. De trei ani am fost selectionați pentru titlul – Firmă de Încredere.

În prezent avem trei puncte de lucru, am investit foarte mult în aparatură medicală, avem două Eco-Dopplere performante, două EKG și multe altele. Ne-am extins ca număr, suntem 10 medici, trei psihologi, cinci asistente și o recepționeră, avem specialități noi (vezi Psihiatrie pediatrică).

Suntem o echipă armonioasă, gata oricând de a da o mână de ajutor și de a pune suflet în tot ceea ce facem, foarte bine pregătiți pentru toate problemele medicale, inclusiv Covid 19.

Suntem în primul rând oameni și apoi cadre medicale.

Suntem formați pentru o misiune nobilă în slujba pacienților noștri, dorind cu toată responsabilitatea și seriozitatea să fim un exemplu de credință, profesionalism și dăruire.

La mulți ani, Echipei Memento Med!

Cu aleasă prețuire, Dr. Silvia Adam, Managerul Clinicii Memento Med.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+