La Aniversare (III)

26 oct. 2020 Diverse

In acest an, 2020, cănd sărbătorim 15 de existență in lumea medicală, considerăm că este un moment  in care trebuie să aducem un prinos de recunoștință și  mulțumire ,oamenilor din spatele echipei care ne asigură buna funcționare și susținere.

Ei sunt oamenii din umbră: profesioniști și dăruiți.

In primul rănd ne găndim la Dna. Director Economic- Constantin Daniela, extrem de vigilentă, permanent la curent cu toate noutățile economice, foarte promtă in rezolvarea problemelor și exactă in ținerea cu mare rigurozitate a evidențelor noastre contabile.

Cu ajutorul dumneaei suntem de 5 ani pe locul I  in Top Afaceri.

Vă prețuim nespus dna Contabilă!

Amintim pe dl. Cristian Ciobanu, un tînăr IT-ist, talentat și profesionist care se ocupă de site-ul nostru și căruia deasemeni ii mulțumim pentru ajutor și operativitate .

 Un alt tanăr  extrem de talentat și promt,  care intervine in situațiile de urgență  și de upgradare  a  programelor in care lucrăm  este   Ionuț- ICMED cu care avem un  foarte bun parteneriat.

Nu in ultimul rănd il amintim pe dl. Radu Enache, fotograful și cameramanul nostru, talentat și cu mult simț artistic, profi și …  destul de draguț, care ne asigură  imaginea cabinetului.

Deasemenea, la acest ceas de bilanț,dorim să mulțumim cu recunoștință tuturor colaboratorilor cabinetului: medici de familie, medici specialiști, asistente medicale, persoane de alte profesii , care au incredere in noi și in profesionalismul nostru și cu care avem colaborări indelungate, de ani de zile. Dorim să mulțumim deasemenea tuturor  firmelor  partenere și colaboratoare pe medicina muncii, care ne apreciază și sperăm să continuăm  colaborările  mulți ani impreună si să-i ajutăm cu experiența și priceperea noastră.

Suntem onorați să le mulțumim și să le  urăm multă sănătate,  miilor de pacienți care ne trec pragul, cu  care am devenit prieteni de ani de zile și pentru care existăm și ne pregătim permanent prin cursuri, conferințe, simpozioane și congrese,pentru a-i ajuta căt mai mult.

La mulți ani tuturor!

Dr. Silvia Adam, Manager Clinica Memento Med

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+