Scrisoare deschisa din partea Echipei Memento-Med catre toti pacientii clinicii si in special pacientii Covid-pozitiv.

11 mart. 2021 Diverse

Iata, a trecut un an de pandemie Covid19, in care cu toata fiinta noastra ne-am luptat, intreaga echipa sa ajutam toti pacientii, dar mai ales pe cei care au avut nesansa sa fie infectati.

Ne-am straduit permanent, mai ales in lunile naucitoate ca numar de pacienti,  noiembie, decembrie si ianuarie , sa raspundem prompt solicitarilor telefonice si pe e-mail, sa punem umarul si sa cautam sa va facem suferinta cat mai usoara, pe cat a fost posibil, si chiar sa va ajutam spre vindecare.

Am trecut prin momente foarte grele, prin Perioada de Urgenta, apoi am continuat sa ajutam ca niste sentinele, la datorie, in prima linie, zi de zi si ceas de ceas.

Consideram ca ne-am facut destoinic datoria si am lucrat si cu sufletul nostru pentru sanatatea dumneavoastra, in conditiile in  care de multe ori eram si noi ca orice om, obositi si tracasati de problemele de toate felurile…

Dorim ca si in continuare sa va stam la dispozitie cu toata fiinta noastra si sa ne imbunatatim si mai mult serviciile cu experienta pe care am capatat-o, trecand cu adevarat prin aceasta pandemie.

Credem ca in toata acesta perioada si cea care va urma, scriem de fapt istorie…

De asemenea, mai credem ca tot ce nu ne-a distrus ne-a facut pe toti mai puternici…

Dorim sa va transmitem toata consideratia noastra, si ca atat timp cat vom fi sanatosi, vom trai daruind credinta, suflet, dragoste si profesionalism tuturor pacientilor care ne calca pragul clinicii.

Multa sanatate si numai bucurii!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+