Viața este precum natura… în continuă schimbare …

25 mai 2022 Diverse

Viața este precum natura… în continuă schimbare …

O îngrijim, o ajutăm să crească, să se dezvolte armonios,

sau o lasăm pradă intemperiilor, neprotejată de dăunători?

 

Baranga Lenuța,
Psiholog de psihologie clinică,
Psihoterapeut cognitiv comportamental,
Master NLP

Vocația, pasiunea mea în această viață, este de a dărui, ghida, pe cei care doresc să se cunoască pe sine, să se descopere, să își descopere potențialul, pentru a fi în armonie cu propria ființă, să își identifice, vindece rănile, trupesti și sufletesti, pentru a-și aduce o calitate mai bună vieții.

Viața, calitatea vieții se schimbă doar dacă ne dorim și doar cu acordul nostru. Creierul funcționează tot timpul iar dacă noi îl lăsăm fără preocupare, ocupat, el produce gânduri reziduale, perturbatoare, negative care ne conduc către comportamente care, împreună, dau stări, emoții, chimie negativă..gândurile negative ne frământa, ne macină, ne îmbolnăvesc..

Calea spre vindecare este simplă, accesibilă oricui, deținem resurse infinite pentru vindecarea emotională, trupeasca și sufletească, sau complicată, grea sau imposibil de realizat, depinde din ce perspectivă privim..

Metoda este pt. fiecare diferită, așa cum noi suntem diferiți, unici, ca și ADNul.

Am un parcurs de peste treizeci de ani de căutari, cercetări, studiu, în domeniul spiritual, psihologic și NLP.

Am studiat, colaborat, învățat, de la cei cu care am rezonat… de la cei mai buni din domeniul autocunoașterii, dezvoltării personale și spirituale, de la cei care au pus bazele în aceste domenii( cercetători, psihologi, psihiatrii, teologi, cu rezultate miraculoase), până la cei contemporani pe care vii pot recomanda pentru a confirma, valida metodele aplicate..

Schimbarea, transformarea, vindecarea, activarea resurselor interioare pozitive pe care toți le deținem (dar în stare latentă), sunt acoperite de cele negative, dobândite în această viață.

Aducerea la lumină a acestora, a resurselor pozitive, a esenței noastre divine ne ajută la crearea unui echilibru emoțional, vindecare, realizarea obiectivelor dorite…

Ceea ce simțim la nivel fiziologic, emoțiile negative gestionate incorect, reprimate, ignorate, se transformă în probleme emoționale, fiziologice, anxietate, depresie, atacuri de panică, ticuri, balbism, boli ale pielii, ale organelor interne, tulburări ale personalității, sau boală în corpul fizic, etc..

În structura noastră se găsesc informații din mediul unde am crescut, am trăit, din familie, simțurile noastre acolo s-au dezvoltat, în primii ani de viață, cănd nu aveam spirit critic, analitic, doar asimilam, descopeream, învățam din familie, rude, bunici, de la școală, prieteni, colegi, media.. absorbim metode, modele de comportament prin identificarea cu situații, nevoi personale, în fiecare zi invățăm, preluam, ceea ce ne interesează, ce simțim, credem că avem nevoie, fară a analiza consecințele pe termen lung..

Tot ce învățăm, experimentăm, în această viață este în subconștientul nostru care este infinit..baza noastră de date cu experiențe trăite, învățate, moștenite, la nivel emotional (QE) și (IQ) și tot acolo avem și sursa infinită de resurse pe care le putem activa pentru a vindeca, stinge ceea ce este ca experiență trecută, dureroasă.

Fiecare persoană suntem creați după chipul și asemănarea lui Dumnezeu avem suflare de viață, particică divină în noi, inima, sufletul și este necesar să descoperim această cale să o activăm să o creștem pt. a acoperi acele părți întunecate, negativitatea care se afla în fiecare dintre noi și pe care nu am știut, nu știm cum sa o eliberăm, comportamente pe care le-am cules, dobândit în această viață..curățarea, eliberarea, întunericului din noi se poate realiza doar dacă ne dorim.

Adaug câteva din problemele asupra cărora putem reflecta, analiza din perspective diferite, pentru a aduce o altă calitate vieții..

Comunicarea– fără ea nu putem avea relații de calitate, este o necesitate, pilon de bază în relații.

Atenția, tulburările de atenție și consecințele lor, trăitul în prezent, fără asocierea cu experiențe trecute, a ceea ce am trăit în trecut, fiecare pas fiecare dialog experiență este unică..

Relația cu sine, încrederea, iubirea, respectul, aprecierea, acceptarea de sine…

Abuzurile emoțional, fizic, sexual… neglijarea, abandonul, criticile, reproșurile, cearta, acuzațiile, comparațiile..

Gestionarea emoțiilor negative… frica, anxietatea, furia, tristețea, depresia, mândria, invidia, rușinea, neimplicarea…

Vindecarea traumelor din copilărie, climatul favorabil din cadrul familiei.

Tulburările de personalitate, adolescența si formarea personalității..

Evitarea, amânarea, ocolitul, respingerea, neâncrederea, nesiguranța, mențin tiparele vechi de comportament, sunt blocaje, limite administrate în copilărie, pe care în prezent le menținem, le folosim și care necesită eliberare pentru a avea o viață echilibrată, împlinită..

Gestionarea relațiilor.. mama, părinți-copil, copil-părinți, relațiile de cuplu, de familie, relația cu sine, au fost și sunt provocări ale cunoasterii, descoperirii, că imposibilul devine posibil, că putem avea relații armonioase, constructive, dacă ne dorim si este o necesitate pentru a avea armonie, fericire in viețile noastre..

Subiecte, provocări asupra cărora vă invit să privim din perspective diferite, să analizăm, să reflectăm și să găsim soluți pt. fiecare problemă, emoție gestionată incorrect care poate deveni o cauză subtilă a îmbolnăvirii.

Emotiile gestionate corect, bolile pot intra în remisie, se pot vindeca.

 

Cu drag te aștept la dialoguri lăuntrice, pentru a găsi împlinire pentru suflet și vindecare a trupului…

Puterea, credința, religia, este in noi, stiința este în afara noastră.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+