In Clinica Memento Med se primesc bilete de trimitere pentru servicii medicale in specialitati medicale (Medicina InternaNeurologiePsihiatrie) si servicii paraclinice (analize de laboratorEcografie Generala) decontate prin Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti.

De asemenea, serviciile medicale de Psihiologie sunt decontate cu bilet de trimitere de la medicul nostru Psihiatru, fiind serviciu conex al acesteia.

Prin urmare, pacientii care solicita servicii de Psihologie trebuie sa obtina bilet de trimitere de la Medicul lor de Familie catre medicul nostru Psihiatru pentru a fi decontate consultatiile prin CASMB.

Pentru analizele de sange si Ecografie Generala primim bilete de trimitere de la medicii de familie si de la medici specialisti din toate judetele tarii, de la CASMB si OPSNAJ.

 

In atentia beneficiarilor de servicii CAS : Incepand din data de 01.09.2015, decontarea serviciilor CASMB se va face in baza cardului de sanatate;

Pacientii care au pierdut / deteriorat cardul de sanatate trebuie sa faca o cerere catre Casa de Asigurari de Sanatate pentru eliberarea unei adeverinte inlocuitoare de card care le va asigura dreptul la servicii decontate, pana la eliberarea unui nou card de sanatate.

Pacientii care refuza cardul de sanatate trebuie sa faca o cerere catre Casa de Asigurari de Sanatate pentru eliberarea unei adeverinte inlocuitoare de card care le va asigura dreptul la servicii decontate.

Adeverinta inlocuitoare de card trebuie reinnoita periodic.

Pacientii care au card emis, dar nu l-au ridicat, trebuie sa mearga la Casa de Asigurari de Sanatate pentru a-l ridica.

Pacientii care nu prezinta cardul de sanatate sau adeverinta inlocuitoare a cardului de sanatate nu vor beneficia de servicii medicale compensate, ci vor plati integral serviciile.